PLAIN

Plain on pitkäaikaisin tuotteemme

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tuuli Flooring®

nordic  -      Acoustic     -   plain -    metallic - sound - avanti-  rumba plus  -  salsa

Plain on Hellsten Flooringin valmistama perinteikäs lattiapäällyste, joka on ollut markkinoilla kaikkein pisimpään. Tämä klassinen ja kestävä lattiapäällyste tunnetaan erityisesti selkeästä kudontatyylistään sekä luontoa syleilevästä teemasta. Se kuljettaa ajatukset läpi syötävän herkullisen värikokoelman, josta varmasti löytyy sopiva vaihtoehto makuun kuin makuun ja tilaan kuin tilaan.

Väriskaala kuin suoraan suomalaisesta luonnosta

Plain-malliston laaja ja monipuolinen väriskaala on saanut osakseen uusia mukaansatempaavia värejä, joissa näkyy muun muassa upeaa lumenvalkeaa ja herkkää metsäkukan vaaleanpunaista. Mallin värit ovat muutenkin saaneet inspiraationsa suoraan suomalaisesta luonnosta ja sen upeista sävyistä, jotka vaihtuvat vuoden kierron mukana. Kestävä Plain soveltuu hyvin käytettäväksi niin kotona kuin julkisissa tiloissakin.

Tiedustele lisää lattiapäällysteistämme

Kun olet kiinnostunut kotimaisista lattiapäällysteistä, Hellsten Flooringin laatutuotteet ovat juuri sinua varten. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy taatusti sopiva vaihtoehto jokaiseen tilaan, oli se sitten Plain — tai jokin muu monista malleistamme. Voit myös halutessasi ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella lisää lattiapäällysteistämme.

Galleria

Nyt saatavilla myös akustinen versio