Nordic Tuuli Flooring® sarja

Inspiraatiot pohjoisen luonnon muodoista
ja väreistä.

Tuuli Flooring®

nordic  –  acoustic –  plain –    metallic sound avanti  rumba plus   salsa

UUSI NORDIC

Kaikki värit

-kaikissa muodoissa

Nordic Tuuli Flooring® saa inspiraationsa pohjoisen luonnon muodoista ja väreistä sekä arktisesta levollisuudesta. Laadukas, kudottu materiaali takaa pitkän käyttöiän lisäksi eläväisen pinnan, joka nostaa tilan viihtyisyyden uudelle tasolle.

Jokaiseen tilaan sopivaksi

Nordic Tuuli Flooring voidaan leikata useaan perinteiseen geometriseen muotoon, kuten kolmioon, neliöön tai kuusikulmioon. Tämä mahdollistaa niin klassisemman kuin erottuvammankin tyylin.

 

Tämäkin vinyylilattiamme on mahdollista saada kaikissa Tuuli Flooring -malliston väreissä ja tyyleissä. Loputtomat variaatot antavat mahdollisuuden luoda rohkeita ja täysin uniikkeja kokonaisuuksia, jotka varmasti jäävät mieleen. Nordic Tuuli Flooring koristaa tälläkin hetkellä muun muassa näyttäviä hotelleja, pankkeja, toimistoja, kauppoja ja keittiöitä, parvekkeita ja kylpyhuoneita ympäri maailmaa!

Pitkää ikää ja korkeaa laatua

Tuotteissamme käytetään ainoastaan tutkittuja ja testattuja materiaaleja, joiden on tarkoitus kestää vaativiakin olosuhteita. Kaikki tuotteemme on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Euroopassa.
Galleria