Lattiapäällysteet hotelleihin

Korkealaatuiset ja miellyttävät päällysteet

Hotellivieraan saapuessa huoneeseensa huomio kiinnittyy nopeasti lattioihin: ovatko ne siistit, naarmuttomat ja ehjät? Tämä on oivallinen paikka tehdä lähtemätön ensivaikutelma, joka parhaimmillaan kantaa läpi koko vierailun. Oikea lattiavalinta luo onnistunutta kokonaismielikuvaa hotellista, sen laadusta ja viihtyvyydestä.

Nämä ominaisuudet olisi hyvä ottaa huomioon, kun valitset lattiaa hotelliin:

  • käytön määrä ja lattian kulutus
  • värinkestävyys
  • lämmöneristys
  • äänieristys
  • ylläpito

Hotelleissa lattiapäällysteet ovat usein kovan kulutuksen kohteina, etenkin yleisissä tiloissa. Tämä tarkoittaa sitä, että lattiapäällysteen tulisi olla kestävä ja helppohoitoinen, jotta tilojen yleisilme säilyy viimeisteltynä. Hotelleissa on tärkeää kiinnittää huomiota myös lattian hygieenisyyteen, turvallisuuteen ja mukavuuteen, jotta asiakkaiden kokemus olisi mahdollisimman viihtyisä.

Ei siis ole lainkaan yhdentekevää, millaisen ratkaisun lattioiden osalta tekee. Me Hellsten Flooringilla haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukkaat ja pitkäikäiset lattiaratkaisut, jotka ovat myös turvallisia ja helppohoitoisia. Valikoimastamme löydät eri värisävyt, mallit ja kuvioinnit, jotka taipuvat niin moderniin kuin klassisempaankin ilmeeseen. Tutustu tarkemmin tuotteidemme teknisiin tietoihin täällä.

Tuuli-lattiapäällyste™ / Toimiston, hotellin & myymälän päällysteratkaisut

[image_gallery_fi]

Lattiapäällysteet hotelleihin / Suunnitteletko hotellin materiaalivalintoja?

Asiantuntijamme auttavat laadukkaan ja miellyttävän lattiapäällysteen valitsemisessa.