ACOUSTIC

Kaikki totutut ominaisuudet – mutta hiljaisempana

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tuuli Flooring®

nordic  -      Acoustic     -   plain -    metallic - sound - avanti-  rumba plus  -  salsa

Tuuli Flooring® -lattiapäällysteet voidaan toteuttaa myös akustisena versiona. Nimensä mukaisesti se pehmentää tilan akustiikkaa ja vaimentaa esimerkiksi askelista kuuluvia ääniä tehokkaasti. Acoustic-lattiapäällysteelle on valittavissa kaikki samat värit, mallit ja muodot kuin muissakin Tuuli Flooring® -tuotteissamme – ainoastaan päällysteen pohjan materiaali on erilainen.

 

Siellä missä rauhalla on merkitystä

Acoustic on erinomainen ratkaisu sinne, missä äänimaailmalla on tilan toimivuuden kannalta tärkeä rooli. Käytävät, ravintolat ja avotoimistotilat ovat esimerkkejä siitä, että alhaisella melutasolla pystytään vaikuttamaan huomattavasti viihtyvyyteen. Oikeastaan on vaikea keksiä tilaa, jossa miellyttävämmästä äänitasosta ei olisi hyötyä ­– tätä tuotetta voi siis hyödyntää todella monipuolisesti tilan käyttötarkoituksesta riippumatta.

Kaipaatko tilaasi harmoniaa?

Mikäli Acoustic on sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto, ota meihin yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää mallin yksityiskohdista. Tutustu samalla kattaviin väri- ja muotovaihtoehtoihimme. Akustisen päällysteen vaihtoehdot ovat yhtä laajat kuin muissakin tuotteissamme!