METALLIC

Metallic tuo hienovaraista kiiltoa niin kotiin kuin julkitiloihin

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tuuli Flooring®

nordic  -      Acoustic     -   plain -    metallic - sound - avanti-  rumba plus  -  salsa

Metallic on saanut inspiraationsa eri vuorokaudenaikojen taivaalle nostattamista tunnelmista ja niiden kauniista värikirjosta. Lisäksi mallisto tuo nimensä mukaisesti hienovaraisella metallisella kiillollaan arvokkuutta esimerkiksi erilaiisiin julkitiloihin, sillä lattiapäällysteen metallinhehku saa värit suorastaan loistamaan houkuttelevan syvinä.

Yönmustaa vai kastepisteen kajoa

Metallic-kokoelman värimallit ovat uudistuneet ja monipuolistuneet — tarjolla on vaihtoehtoja aina yönmustasta aina usvaiseen kastepisteeseen asti. Jos koet yhteyttä tunnelmallisesti vaihtuviin vuorokaudenaikoihin ja sinua ympäröivään maailmankaikkeuteen, Metallic on suunniteltu juuri sinun mieltymyksiäsi ajatellen.

Kysy lisää!

Erikoismuovista valmistetut Hellsten Flooringin vinyylilattiapäällysteet taipuvat moneen käyttöön. Olipa valintasi sitten Metallic tai jokin muu mallimme, saat joka tapauksessa helposti asennettavan ja hoidettavan lattiapäällysteen, joka kestää sekä käyttöä että aikaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Galleria

Nyt saatavilla myös akustinen versio