Hellsten Flooring / kestävät lattiapäällysteet jokaiseen tilaan ja tyyliin

Ilmajoella, Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva perheyrityksemme on erikoistunut valmistamaan kudottuja vinyylilattiapäällysteitä ja laattoja,
joiden materiaaleina käytetään korkealuokkaisia erikoismuoveja.

Yli 40 vuoden kokemuksella valmistetut tuotteemme ovat kestäviä, turvallisia ja helppohoitoisia.
Kattavasta valikoimastamme löydät personoitavat ratkaisut niin koti- kuin julkiskäyttöönkin.

[image_gallery_fi]

Monipuolisuutta laadusta tinkimättä

Ilmajoen tehtaallamme huolella kehitetyistä ja ammattitaidolla valmistetuista lattiamalleistamme löytyy varmasti vaihtoehto tarpeeseen kuin tarpeeseen.  Oli kriteerinä sitten mukavuus, puhtaanapito, eristävyys tai vaimentavuus, asiantuntijamme auttavat sinulle parhaan ratkaisun löytämisessä. Kaikki mallimme ovat vaivattomia asentaa ja tarkoitettu pitkäikäiseen käyttöön. Niiden avulla saat tehtyä tilasta kuin tilasta viihtyisän, mikä onkin yksi lattiapäällysteen perimmäisistä tarkoituksista.

Meidän tarinamme

Erkki Hellsten perusti Mattokutomo Hellsten Ky:n Ilmajoelle vuonna 1979. Hän on työskennellyt koko ikänsä kutomoalalla.

Erkki Hellsten aloitti uransa 15-vuotiaana mentyään töihin kutomoon 1950-luvun puolivälissä. Saatuaan kokemusta alasta hän päätti perustaa oman yrityksen. Hän osti kutomokoneita entiseltä työnantajaltaan tämän lopetettua muovimattojen valmistuksen.

UUSI NORDIC

Kaikissa väreissä

– kaikissa muodoissa

Nordic Tuuli Flooring® saa inspiraationsa pohjoisen luonnon muodoista ja väreistä sekä arktisesta levollisuudesta. Laadukas, kudottu materiaali takaa pitkän käyttöiän lisäksi eläväisen pinnan, joka nostaa tilan viihtyisyyden uudelle tasolle.

Autamme mielellämme sopivan ratkaisun löytämisessä

Lattialla on iso rooli tilan toimivuuden ja tunnelman luomisessa, sen olemme vuosien saatossa oppineet.
Jos sinulla herää mitä tahansa kysyttävää tai kaipaat lisätietoja tuotteisiimme tai toimintaamme liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.
Etsitään yhdessä paras vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi.

Kumppanimme