Lattiapäällysteet toimistoihin

Toimiston lattiapäällysteet

Lattiavalinnalla on suuri vaikutus siihen, millaisen ensivaikutelman toimistotilasta saa. Esteettinen ja laadukas lattia luo pohjan koko tilan viihtyisyydelle heti ensiaskeleista lähtien. Miellyttävät toimistotilat takaavat työntekijöiden viihtyvyyden, mutta ovat myös hyvä keino mielikuvien luomiseen asiakkaille ja muille vierailijoille.

Lattioilla on esteettisyyden lisäksi vaikutus tilan toimivuuteen ja mukavuuteen. Jokaisella toimistotilalla on erilaiset tarpeet ja toiveet, joita me Hellsten Flooringilla olemme tottuneet täyttämään. Olemmekin mielellämme mukana auttamassa asiakasta valitsemaan tilaan sopivat ratkaisut, jotka hyvän laatunsa vuoksi ovat pitkäjänteinen sijoitus. Tuotteemme ovat myös turvallinen ja huoltovapaa vaihtoehto.

Nämä ominaisuudet olisi hyvä ottaa huomioon, kun valitset lattiaa toimistoon:

  • kestävyys
  • siivottavuus ja ylläpito
  • äänieristys
  • paloturvallisuus
Meillä on laaja valikoima toimistoihin sopivia lattiamateriaaleja, joista voi valita kuhunkin tilaan sopivan värisävyn, mallin ja kuvion. Koko toimistoon ei välttämättä kannata suunnitella samaa lattiaa, vaan on hyvä ottaa huomioon kunkin tilan käyttötarkoitus, käyttömäärät ja turvallisuus. Esimerkiksi aulatilat tarvitsevat lattian, joka kestää kovaakin kulutusta ja on helppo asentaa tai vaihtaa.

Tuuli-lattiapäällyste™ / Toimisto-, hotelli- & myymälä-lattiapäällysteratkaisut

[image_gallery_fi]

Toimiston lattiapäällysteratkaisut / Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan
juuri teidän toimistotilaanne sopivan lattiapäällysteen, joka miellyttää niin työntekijöitä kuin vierailijoitakin.

Kysy lisätietoja