Sound

Moderni valinta

Tuuli Flooring®

nordic  -      Acoustic     -   plain -    metallic - sound - avanti-  rumba plus  -  salsa

Hellsten Flooringin valmistama Sound on uudenlainen malli ja moderniin sisustukseen täydellisesti istuva pirteä vaihtoehto. Runsaasta värivalikoimasta löytyy kattavasti vaihtoehtoja jokaiseen tyyliin, olipa tarkoituksenasi hankkia vaivattomat lattiapäällysteet sitten kotiin tai erilaisiin julkisiin tiloihin. Helppohoitoisena ja nopeasti asennettavana Sound on erinomainen valinta myös kaikille vaivattomuutta arvostaville.

Edelläkävijöille ja uskalikoille

Hellsten Flooring on panostanut lattiapäällysteissään aina sisustuksellisuuteen ja siihen, että valikoimistamme löytyisi jokaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja. Piditpä sitten perinteisistä sävyistä tai kaipasit edelläkävijänä pientä rohkeutta, meiltä sitä löydät. Soundin kohdalla olemme erityisesti halunneet huomioida modernista tyylistä pitävien ihmisten mieltymykset.

Sound — juuri sinulleko?

Mikäli Sound vaikuttaisi mieluisammalta vaihtoehdolta sinulle, ota heti yhteyttä ja tiedustele lisää tästä mallista. Vaihtoehtoisesti voit myös tutustua muihin sivuiltamme löytyviin lattiapäällysteisiin. Tarjolla on monipuolinen valikoima — löydät meiltä varmasti oman ykkössuosikkisi!

Galleria

Nyt saatavilla myös akustinen versio