Lattiapäällysteet ravintoloihin

Korkealaatuiset lattiapäällysteet

Ravintolaan tullaan ensisijaisesti nauttimaan makuelämyksistä ruoan ja juoman parissa. Nykyään vierailu nähdään kuitenkin yhä useammin laaja-alaisena kokemuksena, johon vaikuttavat suurelta osin myös ravintolan viihtyvyys, miljöö ja tilojen toimivuus. Oikea lattiavalinta vaikuttaa merkittävästi kaikkiin näihin ominaisuuksiin.

Nämä ominaisuudet olisi hyvä ottaa huomioon, kun valitset lattiaa ravintolaan:

  • kestävyys
  • siivottavuus ja ylläpito
  • äänieristys
  • paloturvallisuus

Laadukas lattiapäällyste kestää kovaakin kulutusta, jota syntyy esimerkiksi tarjoilijoiden käyttämille reitille pöytien välissä. Lattian tulee olla myös helppohoitoinen ja nopeasti puhdistettava, sillä ravintolan vilskeessä lattialle päätyy helposti vaikeitakin tahroja, kuten punaviiniä.

Ravintolan äänimaailmaan kuuluvat vahvasti puheensorina ja seurustelun sävelet, mutta on tärkeää suunnitella tila niin, ettei kaikua syntyisi. Äänieristetty lattiapäällyste auttaa pitämään tilan melutason kohtuullisena, jolloin ruokailijat pystyvät nauttimaan oman seurueen keskusteluista ja aistikapasiteetissa jää tilaa makuelämyksillekin. Suunniteltaessa lattiapäällystettä ravintolatilaan on hyvä ottaa huomioon myös sen paloturvallisuus. Keittiö kuumine rasvoineen vaatii läheisyyteensä vaikeasti syttyvän lattiamateriaalin.

Yllä mainittujen käytännöllisyyteen liittyvien ominaisuuksien lisäksi tärkeää on myös se, miten lattia vaikuttaa tilan viihtyisyyteen ja estetiikkaan. Lattia on olennainen osa kokonaisuutta, jolla pystytään luomaan asiakkaalle kaikkia aisteja hivelevä ravintolakokemus.

Tuuli-lattiapäällyste™ / Ratkaisut toimiston, hotellin & myymälän lattiapäällysteisiin

[image_gallery_fi]

Lattiapäällysteet ravintoloihin / Valikoimastamme löydät ravintolaasi sopivat lattiapäällysteet,
jotka täyttävät niin käytännöllisyyden kuin esteettisyydenkin kriteerit.

Kysy lisää ravintoloihin soveltuvista lattioista asiantuntijoiltamme.