SALSA

Salsa on elämys aisteillesi

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Tuuli Flooring®

nordic  -      Acoustic     -   plain -    metallic - sound - avanti-  rumba plus  -  salsa

Säväyttävä Salsa on varsinainen aistielämys. Mausta tilat kotona tai toimistolla oman maun mukaan esimeriksi mausteisella pippuriripauksella, Välimeren raikkaalla tuulahduksella tai hauskan herkullisella kaakaokerroksella. Mallistolle ominainen siksak-kuvio on pintana elävä ja mukavan persoonallinen, mutta hyvää tasapainoa sille tuovat selkeät ja toimivat väriyhdistelmät.

Salsa taipuu erilaisiin tiloihin

Muiden Hellsten Flooringin lattiapäällysteiden tapaan taipuu myös Salsa käytettäväksi monipuolisesti erilaisissa tiloissa. Helppohoitoisena ja kestävänä se ei pelkää kovaakaan käyttöä, ja homehtumattomana ja nopeasti kuivuvana se ei pelkää ajoittaista kosteuttakaan. Siksi vinyylistä valmistettu Salsa onkin todella hyvä ja monipuolinen vaihtoehto lattiaasi päällystämään.

Ota hippunen Salsaa elämääsi

Kaipaatko lattiapinnaltasi pikkuisen enemmän? Haluatko saada aisteillesi pieniä elämyksiä arjen keskellä? Jos vastauksesi on kyllä, anna viettelevän Salsan kaapata sinut mukaansa. Tutustu myös muihin päällystevaihtoehtoihimme, ja ota meihin empimättä yhteyttä, jos kaipaat lisätietoja tuotteistamme.

Gallery

Nyt saatavilla myös akustinen versio